promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka párja, Palvin Barbi, és Dobó Kata is alaposan megszabadult a ruháitól
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi és Majka kedvesének tűzforró pillanataira szükség is van ezen az esős napon.

Szokás szerint mielőtt jönnének az újabb csábító lányok a válogatásban, előtte összeszedtük nektek, hogy az előző héten milyen szenvedélyes képekről maradtatok le. Majkáék nem olyan rég Barcelonában jártak, és Magyarország egyik leghíresebb előadója a Ryanair légitársaságot küldte el a fenébe. Majka tűzforró képei egy másik válogatásban kerülnének előtérbe, mi most a párjára koncentráltunk.

Bódy Sylvitől azonban friss képeket kaptunk, mivel Baliról posztol mostanában dögösebbnél dögösebb pillanatokat.

A Barátok közt egykori sztárjára, Som-Balogh Edinára nem jellemző, hogy olyan fotókat tölt fel, amin többet mutatna meg magából a kelleténél, de azért mi ismét előkutattunk párat. Még mindig bombasztikus formában van, és reméljük nyáron friss képeket kapunk tőle.

Azt is megnézhetitek, hogy bár még csak most jön az április, de dr. Zimány Lindának már megvan a nyári alakja, ráadásul le is barnult.

Elég sok modell talált rá mostanában a boldogságra, de Palvin Barbinál is dúl a szerelem. Az Entertainment Weekly egyik forrása számolt be róla, hogy Dylan Sprouse eljegyezte a magyar modellt. Mivel a válogatás rovatban járunk, ennek örömére elővettük a modell kívánatos villantásait a közelmúltból.

Cristiano Ronaldo egy merész nyilatkozatban azt mondta, hogy ha a szaúdi bajnokság ilyen tempóban fejlődik, akkor öt-hét éven belül a negyedik vagy az ötödik legversenyképesebb liga lehet. Az ötszörös aranylabdás persze mostanában a Eb-selejtezőkkel volt elfoglalva, ahol szintén ki akarja hozni magából a maximumot. Ronaldót természetesen mindenben támogatja a párja, Georgina Rodríguez. A modell csodaszép, és muszáj volt nosztalgiáznunk néhány régi fotójával.

A hetet Dobó Kata zárta, aki a közel az ötvenhez is gyönyörű. Most ugyebár főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek. Egy friss képen nézhetitek meg a még mindig gyilkos dekoltázsát.

Kövessétek az oldalunka, mert a héten minden reggel érkeznek a friss válogatások, szóval továbbra is a legtüzesebb képekkel szolgálunk ki titeket a celeb világból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás