promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reflektorfénybe kerültek Cristiano Ronaldo párjának mellei, Halle Berry pedig pucér szelfit csinált magáról – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Georgina Rodríguez és Halle Berry után érkezik egy tüzes olasz modell, aki a hazájában igazi celebnek számít.

Cristiano Ronaldo játéka már nincs annyira reflektorfényben, amióta kulbszinten hátat fordított Európának. Az ötszörös aranylabdás ugyebár már az Al-Naszr játékosa, így a portugál sztár a szaúdi bajnokságban csillogtatja meg a tudását. Cristiano Ronaldo egy merész nyilatkozatban azt mondta, hogy ha a szaúdi bajnokság ilyen tempóban fejlődik, akkor öt-hét éven belül a negyedik vagy az ötödik legversenyképesebb liga lehet. Ronaldót természetesen mindenben támogatja a párja, Georgina Rodríguez. A modell csodaszép, és muszáj nosztalgiáznunk néhány régi fotójával, hogy egyensúlyt hozzunk a közelgő hidegfrontot egy kis forrósággal.

Halle Berry színésznőként elért mindent, amit lehetett. Nyert Oscart, Goldeb Globa-díjat, valamint Emmyt, de Arany Málna díjat is vihetett haza a Macskanőben nyújtott pocsék alakítása miatt. Berry modellként is tevékenykedik és hiába 54 éves, továbbra is csúcsformában van. Most pucéran szelfizett egyet, de csak a határokon belül. Közben azért elővettük egy régi képét a válogatás rovatunkban, amikor beláthattok a mellei közé.

Közben jöjjön egy olasz televíziós személyiség, akit azért a csodás villantásai miatt nem csak a hazájában követnek. Vanessa Minotti modellként is dolgozik, és néha igazán arcpirító fotókat szokott feltölteni az oldalára. Rengetegszer kerül reflektorfénybe a félelmetesen kerek popsija is.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Palvin Barbinál a csipkés fehérneműjével nosztalgiázunk, Hana Bunny mellei pedig továbbra is hatalmasak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás