promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és Horváth Éva bikinis fotói is biztosan elüldözik az ordító hideget

Kulcsár Edina és Horváth Éva bikinis fotói is biztosan elüldözik az ordító hideget

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Rubint Réka és Vass Zita is nagyot villantott.

Már jó ideje szétment a feleségével David Coulthard. Anno azt pletykálták, hogy a Forma-1-es pilóta a nála 23 évvel fiatalabb Sigrid Silversand nevű modellel jött össze, mivel rengeteget látták őket együtt, de mindig leszögezték, hogy azok csak baráti találkozások voltak. Körülbelül egy évet kellett várni, hogy hivatalosan is bejelentsék, hogy egy párt alkotnak. A dögös képekből kiderül, hogy Coulthard jól választott.

A hét első válogatásában Megan Fox csábító fotóit is elővettük nosztalgiából, hogy fokozzuk a hangulatot.

Nagyon is a csúcson van Kulcsár Edina és G.w.M boldogsága, amióta egymásra találtak. Ráadásul szintet is lépett a kapcsolatuk, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy a rapper és a párja gyereket várnak. Nem olyan rég direkt visszamentünk a múltba, hogy megmutassuk nektek Kulcsár Edina csodás alakját. Biztosak vagyunk benne, hogy a szülés után rövid időn belül ismét így fog kinézni.

Közben Nicole Scherzingertől már friss fotók érkeztek, aki fehér fürdőruhában hozta olyan közel a dekoltázsát, amennyire csak tudja.

Beyoncé sok év szünet után úgy döntött, hogy ismét színpadra áll, szóval turnézni fog a legújabb albumával. Ezt szexi istennőként jelentette be a nyilvánosságnak, szóval az énekesnő az egyik válogatás főszereplője lett.

Végül a kedvenc magyar modellünk, Vass Zita csábító fotóit is elővettük. Zita még mindig elképesztő formában van.

A magyar hölgyek közül Rubint Rékával és Horváth Évával zártuk a hetet, akik szintén bombaformában vannak. Persze a híres olasz modell, Maria Arreghini keblei miatt szintén érdemes kattintani.

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás