promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beyoncé hatalmas villantással közölte a nagy hírt, de Tom Brady rajongójának a mellei is középpontba kerülnek – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Vass Zita lesz majd reflektorfényben.

Beyoncé Knowles nevét valóban a fél világ ismeri. Most sok év szünet után úgy döntött, hogy ismét színpadra áll, szóval turnézni fog a legújabb albumával. Beyoncé májusban a svédországi Stockholmban indulva hivatalosan is elindítja Renaissance elnevezésű koncertsorozatát, amit egy iszonyatosan kívánatos képpel jelentett be.

Huszonhárom szezonon van túl, de most elvileg „végleg” visszavonul Tom Brady, az amerikaifoci legendája, hétszeres Super Bowl-győztes. Most valóban úgy néz ki, hogy az NFL-sztárja tényleg komolyan gondolja a döntést. A dögös szlovák modell, Veronika Rajek anno Brady szeretőjeként került a figyelem középpontjába, de állítólag csak rajongó. Nem baj, ettől még a teste rögtön el tudja űzni a telet.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen a kedvenc magyar modellünk. Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. A hazai híresség ismét rengeteg szexi képet osztott meg magáról, amitől tátva fog maradni a szátok.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás