promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis barátnője fehér bugyiban kalandozott, Jean-Claude Van Damme lánya pedig mindegy lett volna, ha teljesen levetkőzik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerítettük Opitz Barbi bikinis fotóit is, amik már rég eltűntek az Instagram-oldaláról.

A hetet Opitz Barbi indította, akinek mostanában megint a szakadék szélére került a szerelmi élete. Állítólag Albert viselkedése sokszor agresszív, amit már az énekesnő családja sem visel el. A többség szerint a pár már szakított, ezért is tűntek el a közös fotóik. Később Barbi bikinis villantásai is köddé váltak.

Az énekesnő állítólag stílusváltás miatt tüntette el a fürdőruhás extrém képeit, de mi azért előkerítettük őket az interneten, hogy Opitz Barbi ismét főszereplő legyen a válogatásban.

A Nagy Ő Farkas Bogija szintén feltűnik, aki hajmosás után láthattak lenge öltözetben. Árpa Attila bizony ezt szalasztotta el.

Curtis élete elkezdett egyenesbe jönni, és lehet valóban jót tett neki, hogy újra külön utakra léptek Majkával. A rapper és Barnai Judit is tökéletesen boldogok. Bár voltak nézeteltéréseik, de ezek hamar rendeződtek. A sportolót vadító fehér bugyiban láthatjátok, de érdemes megnézni bikiniben is.

Kylie Jenner sem fogta vissza magát, aki erősen mindenki arcába tolta a feszes melleit.

Jean-Claude Van Damme-nak bizony van egy gyönyörű lánya, akire nagyon büszke lehet a színész. Bianca Van Damme belevágott a modellkedésbe a gyorskorcsolyázás után, és azt kell mondjuk, hogy egyre merészebb lesz. Nem olyan rég olyan fehérneműben mutatta meg magát, ami szinte semmit nem takar – igen, odalent sem.

A magyar vonalat Bódi Sylvi erősítette, akinek elővettük a rúdtáncolós képeit is. Bár az lehet jobban kattintásra késztet mindenkit, ha azt mondjuk, hogy láthatjátok az egykori szépségkirálynőz fürdőzés közben.

Van friss induló Georgina Mazzeo személyében, akit biztosan fogtok még látni a válogatásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás