promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg szerint Ők ölték meg Diana hercegnét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno III. Károly közölte Harry herceggel, hogy meghalt az édesanyja.

Abban biztosak lehetünk, hogy Harry herceg január 10-én megjelenő életrajzi könyve, a Spare (Tartalék) nagyot fog robbantani. Legalábbis nagyobbat, mint a Harry & Meghan című Netflix sorozat, ami a rajongók szerint is csak afféle maszatolás volt. A közönség nagy része le is szavazta IMDb-n, így jelenleg csak 4,8 csillagon áll a tízből, ami rossznak mondható a dokumentum-szériáknál.

Már néhány információ is botrányt kavart, ami kikerült a könyvből, de így kell profin menedzselni, hogy azonnal megvegyék. Harry herceg életrajza tényleg mindenről igyekszik lerántani a leplet, így még azt is bevallja III. Károly fia, hogyan veszítette el a szüzességét egy kocsma mögötti réten, de arról az érzésről is beszél, amikor felszívta élete első kokaincsíkját.

Amikor Harry herceg édesanyja, Diana hercegné elhunyt, akkor III. Károly reggel az ágyára ülve osztotta meg a halálhírt fiával, aki szintén sokkban volt még akkor.

Diána 1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fajeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Anno ugyebár 1996 augusztusában mondták ki hivatalosan, hogy elválnak Károllyal egymástól.

A hatóságok és a királyi család is sokáig igyekezett titokban tartani a tragédia részleteit, de később például az is kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az autót üldöző fotósok közül végül senkit sem vontak felelősségre.

Az esettel kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet született a mai napig, és a téma még TikTokon is igazán felkapott lett.

Harry herceg évekkel édesanyja halála után kérte, hogy autóval, ugyanolyan sebességgel vigyék át őt azon a párizsi alagúton, amelyben Diana hercegné meghalt. A hvg.hu szemlézte, hogy III. Károly fia arról beszélt az ITV-n leadott interjúban, hogy szerinte a sofőrt elvakították a lesifotósok, mert az képtelenség, hogy valaki így elveszítse az uralmát az autó felett, még akkor is, ha ivott pár pohárral.

Mai napig dühíti, hogy édesanyja haláláért felelős emberek kivétel nélkül büntetlenül megúszták az ügyet, de újabb vizsgálatnak nem látná értelmét. Harry herceg a lesifotósokat is említi a könyvében, akik állítása szerint alaposan tönkre tették a gyerekkorát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás