promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató jóslat: tényleg ez vár a brit királyi családra? Aggasztó dolgokat mondott a jövendőmondó, aki II. Erzsébet halálát is előre látta
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jövendőmondó szerint nem csak III. Károly király számára lesz megterhelő a következő időszak.

II. Erzsébet királynő halála az egész brit királyi családot megrázta, de nem volt sok idejük gyászolni, ugyanis a legidősebb fiának, Károlynak át kellett vennie az uralkodást. III. Károly királyként máris több változtatást is eszközölt, és májusban esedékes a koronázási ceremónia, de utána komoly gondjai lesznek – legalábbis ezt állítja az ismert jövendőmondó, Craig Hamilton-Parker.

Az új Nostradamusként is emlegetett, 68 éves férfi állítólag nemcsak II. Erzsébet halálát látta előre, de a koronavírus-járványt, illetve Donald Trump hatalomra jutását is, így sokan hisznek a szavaiban, hiszen a jóslatai többször is bebizonyosodtak már. Éppen ezért olyan aggasztó, amiket most mondott a brit királyi családdal kapcsolatban, ugyanis több tag is komoly gondokkal fog küzdeni a jövőben.

A jövendőmondó szerint Károly hatalmas botrányokba keveredett öccsével, András herceggel valami szörnyű dolog fog történni, de nem lesz halálos. Ő úgy gondolja, hogy esetleges túladagolásról lehet szó, miután elkeseredik azon, hogy az édesanyja meghalt, illetve a testvére elfordult tőle – III. Károly király pedig komoly depresszióval fog küzdeni az év második felében, legalábbis ezt állítja Craig Hamilton-Parker.

Egyelőre még kérdéses, hogy a kifejezetten hátborzongató, aggasztó jóslatok közül mi fog valóra válni, ha egyáltalán valóra válik valami, de az biztos, hogy mindkét eset elképzelhető, hiszen András herceg állítólag elég labilis lett az utóbbi időben a nagy port kavaró esetek miatt, III. Károly király pedig még sosem volt ekkora nyomás alatt, főleg nem az édesanyja nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás