promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi és Sáfrány Emese is olyanokat villantott tavaly, hogy felforr körülötted a levegő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar felnőtt filmes, Aletta Ocean képeit is elővettük.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Andy Vajna özvegye arra a sorsra jutott, mint Robert De Niro, vagyis kirabolták karácsonykor. Három símaszkos ember látogatta meg nem olyan régen Los Angelesben az otthonát, amíg ő Aspenben nyaralt. Persze mi azokat a képeit vettük elő, amikor bikinire tudott vetkőzni.

Tolvai Reninek óriási magabiztosságot adott, amikor megszabadult a plusz kilóitól. Ő is bátrabban mert bikinit felvenni az előző évben.

Sáfrány Emese ugyebár azért volt rengeteg helyen nyáron a címlapokon anno, mert összejött a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel. Sokan azt hitték, hogy szakítottak, mert eltűntek a közös képeik, de ez csak azért volt, mert a kapcsolatukat innentől teljesen magánügyként kezelik.

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown is egy nagyon ütős piros bikinifelsőben pózolt.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Most egy Playboy címlappal nosztalgiázott, és hozott karácsonyi hangulatba mindenkit. Mondanánk, hogy Molnár Nini dögös képe miatt is érdemes kattintani, de jelenleg elérhetetlen az Instagram-oldala. Reméljük nem azért, mert feltörték.

Aletta Ocean nevét valószínűleg már sokan látták az interneten, de valószínűleg nem tudták, hogy egy magyar pornószínésznőről van szó, akinek a polgári neve Varga Dóra. Már olyan rajongótábort alakított ki, hogy gyakorlatilag világhírűnek mondható.

Alexandra Daddario közben minden ruhát ledobott magáról, de van egy kis turpiság a villantásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás