promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány Emese és a Stranger Things sztárja is tűzpiros bikiniben mutatta meg a dekoltázsát – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Millie Bobby Brown után Sophia Chugranis mutatja meg, hogy mivel vesz le mindenkit a lábáról.

Sáfrány Emese ugyebár azért volt rengeteg helyen nyáron a címlapokon anno, mert összejött a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztiánnal, vagyis Intivel. Többen is felkapták a fejüket, hogy a párocska közös fotói eltűntek Instagramról, és sokan a szakítást emlegették, de mint kiderült, továbbra is együtt vannak:

„Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból”

- mondta a Blikknek Sáfárny Emese, aki hozzátette, hogy nincsen semmi gond közöttük. Szerencsére a magyar celeb a villantós képeit nem törölte, szóval nosztalgiázunk velük párat a válogatásban.

Millie Bobby Brown már gyerekkorában tudta, hogy színész akar lenni, és ki is használt minden lehetőséget. Anno kilencéves korában kapta meg az első szerepét a Once Upon a Time in Wonderland című sorozatban, majd nemsokára jött a Netflixes  Stranger Things, ami meghozta neki a világhírnevet. 2018-ban, tizennégy évesen ő lett a legfiatalabb, aki felkerült a világ száz legbefolyásosabb emberét felsoroló listára a Time magazinban. Ritkán szokott villantani, de most egy igazán dögös képet osztott meg magáról, tűzpiros bikiniben.

Végül érkezzen Sophia Chugranis, aki a Közép-Floridai Egyetem egyik tanulója, de influenszerként igyekszik pénzt keresni. Ügyesen csinálja, mivel az Instagram-oldala nem rég átlépte a 100 ezres követést. Persze ez nem is csoda, mert iszonyatosan kívánatos képeket szokott megosztani a rajongóival.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás