promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch vadító istennője ruha nélkül nosztalgiázott, de Molnár Nini is ledobta a melltartóját – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Love Island győztesét sem érdekli a hideg, inkább levetkőzött a hóban.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Hiába lett áprilisban ötven éves, még nem akar hátat fordítani a szakmának, bár ilyen testtel nem is szabad. Fénykorában ugyebár rengetegen címlapon láthattuk, de a Playboynak is levetkőzött. Most elő is vette nosztalgiából az egyik címlapfotót, amin 2000 decemberében pucéran szerepelt. Azért friss képet is mutatunk róla, amin látni, hogy még mindig csúcsformában van.

Molnár Nini neve egyre felkapottabb lesz Magyarországon, és a múltkor a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is megmutatta magát az RTL csatornáján. Ahogyan az a szakmában szokás, a divattervező már egészen fiatalon, 14 éves korában belevágott a modellkedésbe. Sokan nem tudják, de gazdasági, majd marketingdiplomát is szerzett, viszont mindig is a divat világa vonzotta igazán. Molnár Nini most a Glamour magazinnak dobta le a melltartóját. A januári számban több képet is láthattok majd valószínűleg.

A Love Island győztes szépsége, Millie Court kiélvezte a karácsony minden egyes pillanatát, de azért a villantásokat sem hanyagolta el. A friss fotóin láthatjátok, hogy még az ordító hidegben is képes volt lenge öltözetben megjelenni. Azért elővettünk egy fotót a thaiföldi nyaralásáról is, hogy a feneke is reflektorfénybe kerüljön.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás