promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea mellei alapos lájkcunamit okoztak idén, de Tolvai Reni is odatette magát – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea és Tolvai Reni is kipróbálta a Lensa alkalmazást a közelmúltban.

Vajna Tímeát három símaszkos ember látogatta meg nem olyan régen Los Angelesben, akik bizony nem a Mikulás segédjei voltak. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Andy Vajna özvegyét kirabolták, mialatt ő a coloradói Aspenben töltötte a karácsonyt. Ez mostanság nem volt újdonság, mivel Robert De Niro ajándékait is egy betörő lopta el a fa alól. Vajna Tímea azért valószínűleg boldogan fogja zárni 2022-őt, amiben villantott is jópárat. Kipróbálta a Lensa alkalmazást is, amiben úgy néz ki, mint egy dögös anime figura.

Tolvai Reninek óriási magabiztosságot adott, amikor megszabadult a plusz kilóitól. Nehéz volt az út, de azóta már teljesen elégedett a testével. A 31 éves énekesnő azóta szívesen mutatja meg az alakját a rajongóknak, akár egy szexi bikiniben is. Érdekesség, hogy ő is kipróbálta a Lensa alkalmazást: szerintetek ő, vagy Vajna Tímea néz ki dögösebben rajzolt figuraként?

Végül vándoroljunk át a tengerentúlra: Katrina Shaleen úgy mutatkozott be Instagramon, hogy ő csak egy fitneszrajongó, aki szeret modellkedni. A fitneszrajongás látszik, mivel eszméletlenül tökéletes a teste. Csak ajánlani tudjuk, hogy kövessétek be, mivel folyamatosan érkeznek tőle a forró képek.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás