promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alexandra Daddario különleges helyen vette le a ruháit, de a magyar pornós, Aletta Ocean képei is nagy forróságot okoznak – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rita Ora is újra villantott, de azon valószínűleg már nem lepődik meg senki.

Alexandra Daddario egyre felkapottabb név lesz Hollywoodban. Ezt annak is köszönheti, hogy elkezdett hátat fordítani a B kategóriás vígjáték szerepeknek. Az HBO sorozatában, a Fehér lótuszban megcsillogtatta a tehetségét, és legközelebb egy horror-sorozatban, a Mayfair boszorkányok történetében fog feltűnni. Most huncutul mutatta meg magát meztelenül. Hogy mivan a feneke helyén? Hát egy hüvelykujj, ami a cenzúra része. Visszalapoztunk kicsit a múltba is, hogy megmutassuk őt bikiniben nektek.

Rita Ora a volt Jugoszláviában született, de a háborúk miatt már Londonban nőtt fel, és ott is járt iskolába. Korán elkezdett az énekléssel foglalkozni, és ma már korunk egyik legfelkapottabb előadója. Közben a szerelem rátalált, és Taika Waititi rendezővel már össze is házasodtak. Az énekesnő folyamatosan utazgat, és igyekszik rengeteg egzotikus helyet felkeresni. Most friss villantás is érkezett tőle Instagramra. Az aprócska bikinifelső nagyon kiemeli a csodás melleit.

Aletta Ocean nevét valószínűleg már sokan látták az interneten, de valószínűleg nem tudták, hogy egy magyar pornószínésznőről van szó. Varga Dóra több mint száz felnőtt filmet vállalt be, és mára világhírű lett. Az Instagram oldalát például már 5,1 millió ember követi. Ez nem is csoda, mert rengeteg forró fotót posztol.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás