promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Rico a női nemi szervekről elmélkedett, szerinte a kicsi nőknek nagy a hüvelyük
Borítókép:  RTL Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyilvánvalóan nem telik el nap a Való Világ villájában valamilyen rendkívül értékes kinyilatkoztatás nélkül, így volt ez tegnap is. Ezúttal VV Ricónak jutottak eszébe különböző - és szerfelett érdekes - kinyilatkoztatások. 

Általában inkább a nők szoktak komolyabb értekezésekbe bocsátkozni a férfiak nemi szervének a méretével kapcsolatban. Van, aki arra esküszik, hogy az első alkalom előtt érdemes egy pillantást vetni a kiszemelt ujjaira, ugyanis azok árulkodók lehetnek, más arra esküszik, ha egy pasi elég magas, valószínűleg nem kis bottal tengeti mindennapjait. A női nemi szerv, azon belül is a hüvely méretéről azonban elég kevés eszemefuttatást lehetett hallani. Eddig. 

VV Rico ugyanis megtörte a csendet és tabudöntögető magabiztossággal beszélt általánosságban véve a hüvelyről. A témában a Blikk azt írja,  VV Rico tartja magát korábbi szavaihoz, ugyanis még a beköltözésekor pimasznak vallotta magát, amelyet eddig nem cáfolt meg, sőt, amint telik az idő, a kijelentést egyre több lehetősége van alátámasztani. 

Megjegyzik, mindennek ellenére azonban egyertelmű, hogy a pajzán pimaszság mögött érző lélek rejlik, korábban ugyanis arról beszélt, hogy a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy édesapja elhagyta. Megszólalási persze nem mindig erről tanúskodnak. A minap például éppen éppen a vagányabb énjével brillírozott az olasz származású Rico, amikor elég sok dolog szóba került, de főképp a fülledt erotika volt a téma.

A pimasz villalakó többek között a nemi szervek méreteiről, illetve szexről beszélgetett társaival, majd egy olyan mondat hagyta el a száját, amelyet meghallva a képernyők előtt ülők valószínűleg kiköpték - vagy félrenyelték - az esti citromfűteát. A megjegyzésre egyébként a jelenlevők közül elég sokan felkapták a fejüket. 

„Minél kisebb egy nő, annál nagyobb a hüvelye!"

– értekezett Rico a Való Világ tegnap adásában. Hogy ennek mennyi valóságalapja van, valószínűleg jobb, ha mindenki maga dönti el a saját tapasztalatai alapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás