promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így viszi ágyba az idősebb nőket VV Henrik, aki igazi MILF-vadásznak tartja magát
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Henrik azt mondta, hogy taktikai szempontból is ágyba bújna valakivel.

Tovább zakatol a Való Világ 11-ik szériája, ahol kicsit kezdenek lehűlni a kedélyek. Talán az alkohol is hatással volt rá, hogy két pár is az ágyban kötött ki az első buli után, ráadásul rengeteg konfliktus született.

VV Lamin tudta kihúzni a legtöbb embernél a gyufát, aki utána száműzetésbe is került. A nézők később úgy döntöttek, hogy a villa legszórakoztatóbb karaktere címet is elveszik tőle, és átadják azt VV Sajtinak. Nem olyan rég indult el a VV11, szóval még csak most fogjuk megismerni a beköltözők igazi személyét.

Az új arcok között ott van VV Piros, VV Kriszti, és persze VV Henrik. Utóbbi munkanélküli, nincsen igazán semmije a gitárján kívül, ami azért jó befektetés, mert le tudja venni vele a csajokat a lábáról. Persze csak három akkordot tud megszólaltatni, de az pont elég, hogy a végén az ágyba tudjon bújni a kiszemelt nőkkel.

VV Henrik igazi MILF-vadásznak tartja magát, amihez van egy tuti receptje. Farmergatya, fehér ing (három gomb szigorúan kigombolva), és a bőrdzseki. A friss villalakó azt állítja, hogy ez mindig be szokott válni.

Mivel VV Henrik édesanyja modell volt, így rengeteget járt az öltözőkben gyerekként, így több cicit látott, mint a legtöbb halandó. Elmondása szerint az elég neki, ha „taktikai” szempontból kufircol valakivel a villában, de abban nem biztos, hogy képes lenne egy hosszútávú kapcsolatra.

VV Henrik amekkora csajozógép, na meg MILF-vadász, a villában először egy teljesen más oldalát mutatta meg. Elképesztő, de az új helyzet miatt egy percet sem aludt az első estéjén, ezért unaloműzésként úgy döntött, hogy elkezdi inkább kitakarítani a villát. Vajon ez be fog jönni a csajoknak?

A fiatal villalakón amúgy látszik, hogy kicsit később fog feloldódni. A szimpátia szavazáson most mindenesetre VV Sajti vezet, szóval továbbra is ő birtokolja a piros kendőt. Hogy ennek mi lesz a célja, az csak később derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás