promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV11: ezek a villalakók már bevállalták, hogy meztelenül minden porcikájukat megmutassák
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11 beengedést tekint a zuhanyzóba, de ennek most kifejezetten a női rajongók fognak örülni.

Nagyon bekezdett a Való Világ 11, ami csak vasárnap indult el, de azóta már rengeteg minden történt odabent. A villa az első éjszaka egy túlfűtött szórakozóhellyé vált, ahol csorgott az alkohol, volt szex, aztán később szokás szerint balhé is.

A legtöbben VV Lamint nem bírták elviselni, akit a kommentelők már azzal is megvádolták az egyik Facebook-csoportban, hogy gyakorlatilag elvonási tüneteket produkált. Sok pletyka keringett, de egészen biztosak lehetünk abban, hogy az alkohol hozta ki a rosszabbik oldalát. Az is visszafogta a játékost, hogy a rengeteg szabályszegése miatt megbüntette a „Nagy testvér”.

Először pont VV Lamint szavazták meg, hogy ő a legizgalmasabb karakter a VV11-ben, de aztán a piros kendő átkerült VV Sajtira, akivel jelenleg nagyon szimpatizálnak a nézők. Neki azért szoktak stílusos beszólásai lenni. A legutóbb, amikor az új beköltöző, VV Kriszti azt kérdezte tőle, hogy VV Sajti mivel foglalkozik, a villalakó azt válaszolta, hogy pornófilmben tapsol. Ezt a poént azért érteni kell.

Azóta volt együttlét is, mivel VV Barna és VV Reni alaposan felfedezték egymás testét. Úgy néz ki előbbi nem vette túl komolyan a dolgot, mivel már át is pártolt VV Piros csapatába. A fiú a nyugiszobában ismerkedett meg közelebbről az új villalakóval, majd gyorsan a tettek mezejére lépett.

A végére pedig jöjjön néhány pikáns jelenet a VV11 zuhanyzójából. Mindenki tudja ugyebár, hogy a BeleValóVilág kamerái elől nem menekülhetnek a játékosok. Ez főleg a női rajongóknak fog bejönni, mert jelenleg csak a pasik meztelenkednek, de a női villalakók még nem mertek villantani, csak bikiniben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás