promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Laminon elvonási tünetek jöttek elő? A kommentelők szerint lehet a drog miatt volt ilyen a villalakó
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik Való Világ csoportban beindult a pletyka, és többen egyetértettek a hozzászólóval.

Nincs megállás, és robog tovább a Való Világ 11-ik szezonja. Az első nyolc beköltöző már kezdi megszokni a helyzetet, de azért néha ők is csak kapkodják a fejüket, amikor folyamatosan tűnnek fel az új arcok, és így bizony nehéz. Érdemes jól körbenézni, mert közülük fogja megnyerni valaki a 36 millió forintot.

Az előző szezont ugyebár VV Vivi nyerte meg, aki nem igazán taktikázott, csak igyekezett magát adni minden szituációban. Azt is tudjuk, hogy rögtön fordulhat a kocka, és hiába tér mondjuk vissza valaki egy párbajról, semmi perc alatt el tudnak tőle pártolni a nézők.

Az első bulizós este elég jól sikert a VV11-ben, és az alkohol rengeteg emberből a legrosszabbat hozta ki. Ebből is adódott, hogy két pár is ágyba bújt egymással egy kis testi felfedezésre. VV Lamin is élvezte a helyzetet VV Bibivel, és arra is megkérte a kamerák előtt a lányt, hogy a kezével kényeztesse odalent. Amikor VV Sajti jelezte neki, hogy ne könyörögjön már ezért ennyire, a villalakó teljesen kiakadt, mivel alaposan felborított minden a fejében az alkohol.

Na igen, viszont a Való Világ 11 egyik Facebook-csoortjában felvetette valaki, hogy VV Lamin folyamatos kiborulásai inkább hasonlítottak elvonási tünetekre.

„Minden rosszindulat és előítélet nélkül, csak én vettem észre Laminon drog elvonási tüneteket, vagy ilyesmit? Mert nekem igencsak gyanús , és egyébként a viselkedése is vállalhatatlan, borzalmas .. rendesen ideges leszek ahogy nézem mit művel…”

- írta az egyik kommentelő, aki rengeteg lájkot tudott bezsebelni a hozzászólásáért.

A fordulat az volt a dologban, hogy VV Lamin az elején még megkapta a legszórakoztatóbb villalakónak járó piros kendőt, de utána azonnal el is vették tőle a nézők a viselkedéséért, ami aztán VV Sajtira került rá.

VV Lamin aztán megkapta a kegyelemdöfést a viselkedése miatt, mivel a „Nagy Testvér” megbüntette. A villalakók örömmel fogadták, hogy a játékos egy napig csak a nyugiszobába és a mosókonyhában lehet, valamint alkoholt sem fogyaszthat. 

A folytonos szabályszegések miatt száműzött Lamin visszatérhetett a többiekhez, és tényleg olyan, mintha kicserélték volna. Bár a kommentelők másra gyanakodtak, de nagyon úgy néz ki, hogy az alkohol borította meg ennyire. Meglátjuk, hogy a későbbiekben igyekszik-e változtatni a hozzáállásán. Ha igen, akkor a nézők lehet még adnak neki egy esélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás