promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara és Cristiano Ronaldo párja is fenekével, valamint a dekoltázsával hódított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előkerültek Salma Hayek dús keblei, de szétnéztünk Leonardo DiCaprio exének az Instagramján is.

Ez a hét sem telhetett el a villantós rovatunk, vagyis válogatás nélkül, és igyekeztünk nektek összeszedni a legjobb képeket, na meg persze nosztalgiázni is néhány hírességnél. Erősen is indult a hét, mivel Salma Hayek dekoltázsa még mindig az egyik legkívánatosabb az egész világon.

A bevállalósabb fotókat persze az internet egyik népszerű fitneszmodellje, Jen Selter szállította.

Schobert Laráért rengetegen rajonganak, és ha megmutatja magát bikiniben, akkor tényleg özönleni szoktak a képeire a lájkok. Nem olyan rég arról nyilatkozott, hogy még van hova fejlődnie, szóval továbbra is elégedetlen az alakjával. Nosztalgiáztunk, és megnéztük hogyan fest fürdőruhában, és azt kell mondanunk, hogy továbbra is roppant csinos.

Schobert Lara Ettől függetlenül tovább edz, hogy csodásnak lássa magát a tükörben, és emiatt a bulizást is háttérbe fogja szorítani.

Rihanna közben tovább népszerűsíti a saját márkáját, a Savage X Fentyt. Olyan elképesztően dögös fehérneműben mutatta meg magát, hogy az internet népe az állát keresgette a földön.

Leonardo DiCapriónak az évek során rengeteg modellel volt kapcsolata és egy idő után le is szokta cserélni őket. Sokan mondják, hogy lehet a gyerek kérdés is közrejátszik ebben, mivel DiCaprio nem szeretne gyereket. Camila Morrone mindössze 20 éves volt, amikor összejött a nála 23 évvel idősebb színésszel. Most újra szingli, és bombaformában van, szóval biztosan meg fogja találni az igazit.

Jennifer Aniston bevállalós fotói miatt is érdemes kattintani, aki egy magazin kedvéért vetkőzött le.

Cristiano Ronaldo gyönyörű párja, Georgina Rodriguez zárta a hetet, aki edzés közben mutatta meg a tökéletes fenekét, hajókázás közben pedig a dekoltázsát. Aki jobban szeretne elmerülni Ronaldo párjának az életében, az mindenképpen kezdje el nézni az „Én, Georgina” című sorozatot a Netflixen.

Annak pedig mindenki örülhet, hogy Horváth Éva elhagyta a hűvös Magyarországot, mert így újra láthatjuk bikiniben. Az influenszer igazán élvezi az életet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás