promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio exe alaposan kitette a melleit, de a Jóbarátok színésznője is félmeztelen – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston melleiből falatnyi látszik csak, de az pont elég.

Idén véget ért Leonardo DiCaprio és Camila Morrone kapcsolata. A modellként és színésznőként tevékenykedő Morrone mindössze 20 éves volt, amikor összejött a nála 23 évvel idősebb színésszel. DiCaprióról és Morronéról 2020-ban még azt rebesgették, hogy hamarosan eljegyezhetik egymást, ráadásul a színész készen áll az apaságra, ám más irányba kezdett el tartani mindkettejük élete. Most Camilának új időszámítás kezdődik az életében. Ettől függetlenül még eszméletlenül dögös.

Jennifer Aniston nem igazán szokott reflektorfénybe kerülni a válogatásban, de nem is villant annyit, mint a bevállalós sztárok. Most azonban a legfrissebb fotói alapján senki sem gondolná, hogy már 53 éves. A szexi színésznő most egy női magazin címlapján pózol félmeztelenül, ahol éppen csak eltakarja valami a melleit.

Zara McDermott már szinte visszatérő vendég nálunk. Ez nem is csoda, mivel a Love Island sztárja mindig rak ki a rajongóknak valami pikáns anyagot, szóval érdemes őt követni. A legújabb fotóin főleg a feneke került reflektorfénybe.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás