promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara még vonzóbb külsőt szeretne, pedig bikiniben továbbra is bombasztikusan gyönyörű – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rihanna közben egy igazán vadító fehérneműben pózol, persze művészien fekete-fehérben.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Persze nem azért, mert Schobert Norbi és Rubint Réka ennyire szigorú lenne, de mindenkinek meg szeretné mutatni, hogy nem pottyan semmi sem az ölébe. Most a Borsnak beszélt arról, hogy még mindig picit elégedetlen az alakjával, és ebben az öccse, Norbi motiválja.

„Olyan külsőt szeretnék, hogy ha belenézek a tükörbe, azt mondjam: Hmm! Ez igen!”

- mondta a lapnak a lány, aki most a bulizást is hanyagolja. Pedig továbbra is elképesztően néz ki bikiniben.

Rihanna saját márkája, a Savage X Fenty ontja magából a jobbnál jobb fehérneműket. Sok sztár szokta őket reklámozni, de hát maga az énekesnő is modellkedik olykor, és hát milyen jól teszi. Rihanna májusban, 34 évesen adott életet első gyermekének, és gyorsan vissza is nyerte az alakját. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Végül jöjjön az egzotikus szépség, Keana Pham, aki először szerepel a rovatunkban. Az amatőr modell azt vallja, hogy bikiniben szép az élet, és ezt be is tartja, mivel az Instagram oldala tele van forróságot keltő képekkel. Ezek jól is jönnek ebben a szürke novemberi időben.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás