promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek dús kebleinél már csak az Eufória sztárjának mély dekoltázsa lehet jobb – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek mellett Sydney Sweeney és a csodatestű fitneszmodell, Jen Selter is forró képekkel örvendeztették meg a követőket.

Salma Hayeket minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatni, hiszen az Oscar-jelölt színésznő az évtizedek alatt igazi szexszimbólum lett, akinek szinte legendák zengenek a hatalmas, formás melleiről. A gyönyörű világsztár bárhova keveredik, ott megemeli az átlagos pulzusszámot a kinézetével, és ez természetesen most is így volt, ugyanis a kebleit kinyomva pózolt a kamerának abban a dögös ruhakölteményben, amiben egy gálára ment:

Fiatal titánnak számít még a mindössze 25 éves Sydney Sweeney, de máris annál nagyobb hatást gyakorolt az emberekre, ugyanis az Eufória című sikersorozatban szinte többet van ruha nélkül, mint ruhában. Lehet, hogy pontosan ebben rejlik a széria sikere, hiszen a bájos színésznő mellei egyszerűen tökéletesek, ő pedig szerencsére csak ritkán takarja el őket – most is mély dekoltázst villantott egy fotózáson:

Végül pedig jöjjön az Instagram egyik legnépszerűbb fitneszmodellje, Jen Selter, aki már több, mint 13,5 millió követővel rendelkezik a platformon. Nem véletlen, hiszen annyira tökéletes a teste, hogy az már szinte hihetetlen. A popsija olyan kerek, hogy egyeseket egyenesen megbabonáz a látványa. Az internetes híresség rengeteget dolgozik azért, hogy így nézzen ki, most pedig mindenki megnézheti a munkája gyümölcsét:

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás