promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira hasonmásának vadító képei hatalmas forróságot okoznak, de Cindy Crawford lánya is ledobta a melltartóját – válogatás
Borítókép:  Profimedia - illusztráció (A képen az eredeti Shakira látható)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brooklyn Browning is el fogja űzni a szürke felhőket a képeivel.

Shakira az egyik leghíresebb énekesnő az egész világon, pont ezért tudta a legtöbbet kihozni a szituációból a tükörképe, Rebecca Maiellano is. A szépséget mindenki csak Shakibeccának becézi, és hát nem véletlenül. A hasonmás nem csak ezzel hódít, hanem Shakira legnépszerűbb slágereit is előadja. Legalább nekki és Gerard Piquének nincs köze egymáshoz, amin a sajtó állandóan lovagol.

Cindy Crawford lánya követni akarta az édesanyja szakmáját, szóval modell lett. Már fiatalon belekezdett és már akkor rengeteg ajtó nyílt ki előtte emiatt. Kaia Gerber olyan merész fotókat húz elő néha a kalapból, hogy az ember szája tényleg tátva marad.

Monica Huldt  sztriptíztáncosként dolgozott, de az évek során alábbhagyott a libidója. A svéd lány az Egyesült Államokban él 40 éves férjével, Johnnal. Ettől még a követői többet bíznak a fantáziájukra. Nagyon dögös képeket oszt meg mostanában a művésznő.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás