promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki bikiniben a hatos lottó sorsolás csodás segítője, de Carmen Electra vadító testét is érdemes megcsodálni – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brianna Marie Dale közben a melleit kente össze tortával.

Király Viktor anno bevallotta, hogy még a Tindert is kipróbálta, de már jó ideje rátalált a szerelem. A kedvesét, Király-Virág Anitát sokszor láthatjuk a televízióban, mivel a hatos lottó sorsolás egyik segítője. Az énekes és csodaszép felesége 2020 januárjában jelentették be, hogy egy titkos szertartás keretein belül összeházasodtak, azóta pedig közös gyerekük is született. Most visszamentük kicsit a nyárba, hogy megmutassuk nektek Király-Virág Anitát dögös bikiniben.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Hiába lett áprilisban ötven éves, még nem akar hátat fordítani a szakmának, bár ilyen testtel nem is szabad. Fénykorában ugyebár rengetegen címlapon láthattuk, de a Playboynak is levetkőzött.

A barista Brianna Marie Dale gyűjti a követőit Instagramon, és már átlépte az egymilliót ez a szám. A 27 éves lány természetesen már vérbeli influenszer, amivel rengeteget keres. Nem olyan rég volt a születésnapja, így összekente a melleit tortával.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás