promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez az izgató mellei miatt kapott több mint 2 millió lájkot, Heidi Klum pedig teljesen levetkőzött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber közben egy reklám kedvéért pózolt félmeztelenül, de láthatjátok fehérneműben is.

Ben Affleck és Jennifer Lopez 17 év után talált ismét egymásra. A sztárpáros összeházasodott, majd nyáron Párizsban utazott el egy romantikus nászútra, amire a gyerekeket is magukkal vitték. Tényleg varázslatos az újra fellángolt szerelem köztük, és rengeteg közös programot szerveznek. A lesifotósok persze itt is állandóan a sarkukban vannak, de ezt már teljesen megszokták. Jennifer Lopez sokszor igyekszik bizonyítani, hogy még mindig a csúcson van. Az éneklés és a színészkedés mellett modellként sem fogja vissza magát, és egy átlátszó melltartóban mutatta meg a még mindig feszes kebleit a világnak. Csaknem 2 és fél millió lájkot kapott rá – ne felejtsetek el lapozni a többi fotóért.

Heidi Klum hiába közeledik az ötvenhez, abszolút nem látszik rajta a kor. Hogy hány évet tagadhat le, azt döntsétek el ti. A veterán modell olyan képet posztolt az Instagramon, amire rengetegen felkapták a fejüket. Heidi Klum gyakorlatilag teljesen levetkőzött, és igyekszik mindent megmutatni magából. Nincs mese, ez csaknem 18 karikás fotó, de a közösségi oldal úgy érezte, hogy belefér.

Justin Bieber már lassan apa szeretne lenni, de a felesége, Hailey Bieber szerint még várniuk kellene a családalapítással. Lehet Hailey még ki szeretné kicsit élvezni az életet, mielőtt megnő a pocakja. Az énekes felesége ugyebár 25 éves, és rengeteg munkája van modellként. Nem rég ő is félmeztelenre vetkőzött, de megmutatjuk nektek dögös fehérneműben is.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás