promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi és Jason Statham párja is maximálisan izgató villantásokat hozott össze
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Vasvári Vivien és a csúcsbombázó Schumacher Vanda is feltűnt a válogatásban.

A sztárok ismét rengeteget villantottak, de akadt olyan is, amikor nosztalgiáztunk, és elővettük a legdögösebb képeiket. Így történt Palvin Barbival is, akit mostanában nem igazán láthattunk szenvedélyes fehérneműkben, vagy fürdőruhákban. Nem baj, mert direkt ezért visszamentünk az időben. Alaposan le kellett görgetnünk az Instagramján, hogy megtaláljuk ezeket a fotókat.

Az is mindenképpen kattintson, aki meg szeretné nézni Kim Kardashian fenekét, vagy Carolina Ballesteros Delgadót melltartó nélkül.

Nem akarjuk elkiabálni, de úgy néz ki Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley szinte elválaszthatatlanok. Már tizenkét éve vannak együtt, és ez idő alatt két gyermekük született. Jason Statham ugyebár a színészkedésre koncentrált, míg a felesége a modellkedésre. Azóta már saját fehérneműmárkája is van.

Violet Summers oldalán is nagyon régen jártunk, de sokak nagy örömére orvosoltuk ezt a dolgot. Jó néhány erotikus fotót posztolt most is.

Vasvári Vivien továbbra is csodásan néz ki, és mindig sikerül összehoznia valamilyen csábító képet, amivel lángra lobbantja az internet népét. Most ostorral a kezében gyűjtötte a lájkokat, de megmutatta a brutális dekoltázsát is.

Schumacher Vanda közben a Celeb vagyok, ments ki innen showjában vetkőzött le, de kerestünk róla néhány régebbi bikinis fotót is.

A most 31 éves Sarah Hyland is az orrunk előtt nőtt fel. A Modern család gyönyörű színésznőjére rátalált a boldogság, és a kedvesével éppen megejtették a nászútjukat. A Haley Dunphy karakterét alakító Sarah bikinifelsője nem sok mindent takart.

Demi Rose is visszatért, aki újra úgy döntött, hogy neki bikinifelsőre sincsen szüksége. Özönlöttek a lájkok, amikor ledobta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás