promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien ostorral a kezében tolja ki a fenekét, Schumacher Vanda pedig egy kádban csavarja el a nézők fejét – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ava Max sem okoz csalódást, mivel egy magazinnak vetkőzött le meztelenre.

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Megmondanátok, hogy már van két gyermeke? A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat és a követőket is az Instagram-oldalán, ahol a legtöbb esetben mindig jut valamilyen szexi tartalom. A híresség két iszonyatosan dögös képet is feltöltött mostanában. Az egyik ostorral a kezében a fenekét népszerűsíti, míg a másikon telefonálás közben a dekoltázsát. Annyi biztos, hogy mind a kettő észvesztő.

Schumacher Vanda nem ismeretlen az RTL nézőinek, mivel anno a BeleValóVilággal, aztán feltűnt több szériában is, mint mondjuk A tanár, vagy az Éjjel-nappal Budapest. Továbbra is hűséges a csatornához, mivel jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen showjában igyekszik bizonyítani a rátermettségét. Nem rég neki kellett vetkőzni egy kádas kihívásnak, de mutatunk pár nyaralós fotót is róla. Vanda továbbra is bájos, de ettől még szenvedélyes.

Ava Max nem fogta vissza magát, és összehozott a Maxima magazinnal egy igazán erotikus fotósorozatot. Van olyan kép, amin az énekesnőn csak egy napszemüveg, és egy bőrcsizma van, de a címlapfotó is roppant csábító. Ne felejtsetek el lapozni, és megnézni az összes villantását.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás