promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham feleségének csábító mellei fülledt pillanatokat fognak okozni, de Violet Summers is alaposan levetkőzik – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik Katherine LaPrell, aki egy igazi visszafogott angyal, bár vadmacska is tud lenni.

Jason Statham már több mint tíz éve van együtt Rosie Huntington-Whiteleyvel. Statham kedvesét a többség a Transformers harmadik részéből ismerheti, de modellként is szép karriert futott be. Rosie a Victoria's Secret angyala is volt, majd piacra dobta a saját fehérneműmárkáját. Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyereke idén februárban született meg. Most mutatunk két igazán izgató fotót a modellről.

Violet Summers sokat modellkedik, de szívesen teljesíti a rajongók egyedi fantáziáit is, ha úgy van. A csaknem 14 milliós követőtábor egyáltalán nem véletlen, mivel a 24 éves lány egyszerűen minden megjelenésével robbantani tud. Két őrülten bevállalós kép jön tőle, és képtelenség eldönteni, hogy melyik a kedvencünk.

Végül érkezzen Katherine LaPrell, akinek nagyon csekély a követőtábora a másik két modellhez képest, de ez biztosan változni fog a jövőben. Először szerepel a válogatás rovatunkban, de biztosan nem utoljára. A Los Angeles-i szépség egy visszafogott angyal, de ha úgy van, akkor elő tudja venni a vadmacska énjét.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás