promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi bikinis fotói a hidegfrontnak is odacsapnak, míg a Playboy modellje képviseli majd a fülledt erotikát – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kim Kardashian is feltöltött egy új fotót, amin ismét beveti a gyilkos dekoltázsát.

Bizony Magyarországnak is van világhírű modellje, és az nem más, mint Palvin Barbara. A gyönyörű híresség október 8-án ünnepelte a 29. születésnapját, és persze egyáltalán nem esett pánikba, hogy ilyen közel van a harminchoz. Dylan Sprouse azt mondta, hogy egyszerűen áldottnak érzi magát, hogy a magyar topmodell párja lehet, és az élete minden tekintetben jobbra fordult. Palvin Barbi már nagyon régen villantott, de mi visszamentünk az időben, hogy felforrósítsuk a bikinis fotóival a hangulatot.

Carolina Ballesteros Delgado spanyol származású, de már Los Angelesben él is dolgozik. A róla készült képek általában egyszerre buják és érzékiek. A bevállalós hölgy még két évvel ezelőtt októberben volt a hónap playmate-je. A Playboy modellje tényleg az igazi túlfűtött erotikát képviseli.

Kim Kardashian neve 2007-ben akkorát robbant, hogy azonnal a világ egyik legismertebb celebje lett belőle. Ugyebár akkor indult el az E! nevezetű tévécsatornán az ő és családja életét bemutató valóságshow, a Keeping up with the Kardashians. A celeb Kanye Westet és Pete Davidsont is maga mögött hagyta, és igyekszik csak magával foglalkozni. Elővettünk róla egy friss dekoltázsfotót, de visszamegyünk itt is hajszálnyit az időben, amikor megvillantotta a popsiját, na meg bikiniben pózolt Khloé Kardashian mellett.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás