promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Fásy Zsüliett is az izgató melleivel villogott külföldön és forrósította fel a hangulatot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olivia Wilde a címlapon villantotta meg a mellbimbóját, Demi Rosenak pedig semmit nem takar a bikinifelsője, de nála ezt már megszokhattuk.

A válogatás nem pihent ezen a héten sem, és igyekeztünk a számotokra összeszedni a legdögösebb villantásokat. A Doktor House és a Narancsvidék egykori sztárja címlapra került, ráadásul úgy, hogy mellbimbót is villantott hozzá. Persze trükkösen csak annyit látunk Olivia Wildeból kebleiből, amennyit szabad, a többi pedig a fantáziánkra van bízva.

Dukai Regina is előkerült a semmiből, és az énekesnő egy reklám kedvéért vált meg a melltartójától.

A hét koronázatlan királynője egyértelműen Fásy Zsüliett volt. A fiatal lányt anno sokszor bántották súlya miatt, és már ő sem érezte magát komfortosan a bőrében. Fél Magyarország ledöbbent, hogy a híresség milyen fogyást hozott össze. Amióta leadta a pluszkilókat, nem is engedi, hogy visszavándoroljanak rá. Fásy Zsüliett Törökországban nyaralt, és nem félt megmutatni magát bikiniben.

El kell viselnünk, hogy Kelemen Anna mostanában kevesebbet villant, de a kedvetekért nosztalgiáztunk egyet vele. Hihetetlen, hogy milyen dögös fehérneműket tud elővenni.

Sokan nem tudják, de Madonna lánya is elég híres, csak ő a modellvilágban találta meg a helyét. Lourdes Leon a legfrissebb fotóján egy olyan fekete ruhát mutat be, amiből szabályosan kiesnek a mellei.

Kylie Jenner is rég bújt bikinibe, így oda akart csapni egy villantós képpel. A hivatalos oldalán csaknem 8,5 millió lájkot tudott begyűjteni vele.

Fásy Zsüliett mellett egy másik hazai sztár, Tóth Andi is külföldön nyaralt. Ment a romantikázás, mivel magával vitte a párját, Marics Petit is. Tóth Andi Egyiptomban villantotta meg az elképesztő dekoltázsát, és persze ismét roppantul lebarnult.

A nagy kedvencünk, Demi Rose sem maradt ki a válogatásból, aki szokásához híven megtalálta a legkissebb bikinifelsőt, amit felvehet. Még mindig a csúcson van, szóval látnotok kell a vadító testét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás