promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fásy Zsüliett a melleivel és a fenekével okoz óriási forróságot, míg Kelemen Annával nosztalgiázunk egyet - válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A végén érkezik az egzotikus szépség, Azaria McKinnon, aki bele akar vágni egy merész vállalkozásba.

Fásy Ádám a mulatós zene koronázatlan királya Magyarországon. Bár a lánya is belevágott anno a zenei karrierbe, de később mégis teljesen háttérbe szorult ez a vonal. A fiatal lányt sokszor bántották súlya miatt, és már ő sem érezte magát komfortosan a bőrében. Zsüliett két és fél év alatt fogyott le, és ezt a súlyát már nagyon régóta tartja. Hagyjuk is a múltban hogyan nézett ki régen, foglalkozzunk inkább azzal, hogy milyen vadítóan néz ki most. Az Instagramon a dekoltázsa, valamint egy másik fotón a feneke is előtérbe került. Fásy Zsüliett most éppen Törökországban nyaral.

Kelemen Anna anno sokat foglalkozott a világ nagy dolgaival Instagramon, hogy valami tartalom is legyen a forró képei mellett, de nyár óta háttérbe szorította az igazi villantásokat. Úgy van vele, hogy ha okosat akar mondani, azt felöltözve is meg tudja tenni. Rendben, de ez mégis csak a válogatás, úgyhogy nosztalgiáztunk egy picit, és elővettük az erőteljesebb képeit.

Végül érkezzen egy igazán egzotikus szépség, Azaria McKinnon. Az influenszer fentebb szeretne lépni a ranglistán, így elindítja a saját fürdőruhamárkáját, aminek még készülőben van a weboldala. Valószínűleg könnyen be fogja tudni indítani, mivel Instagramon jelenleg 391 ezres követőtábora van.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás