promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna lányának ragyognak a mellbimbói, Kylie Jenner pedig ismét egzotikus helyen vetkőzött le – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olivia Casta pedig a hatalmas melleivel szerzi a követőket.

Madonna és a lánya, Lourdes Leon nagyon jól kijönnek egymással. Ez nem is csoda, mert a 26 éves lány ugyanolyan bevállalós, mint az édesanyja. Ő persze más irányt keresett magának, mint a zene, így a modellkedés mellett horgonyzott le. Olyan nevekkel is dolgozott már együtt, mint Jean Paul Gaultier, vagy Marc Jacobs, de Rihanna is felfigyelt rá. Az első fotón rögtön választ kaptok, hogy Lourdes Leon mellbimbói miért ragyogtak. Nem rég olyan fekete ruhát vett fel, amiből csaknem kiesnek a keblei.

Még februárban született meg Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeke. Volt már arra példa, hogy a pár szakított egymással, de azóta ismét dúl a szerelem közöttük. Kylie szokásához híven elég hamar vissza tudta nyerni a bombaformáját. A Kylie Cosmetics és a Kylie Skin nevű sminkbirodalom tulajdonosa újra villantott az Instagramon a több mint 372 millió követőjének. Tudjátok, tőle akkor is fogunk bikinis képet kapni, ha már ősz vagy tél van.

Végül jöjjön a fiatal szépség, Olivia Casta, aki amatőrként tudott 1,5 millió követőt gyűjteni. Ehhez persze megvannak az adottságai. Mondjuk ki őszintén, hogy a rajongói imádják a hatalmas melleit. Ide kattintva lehet többet látni belőle, persze ezért ő is kér valamit cserébe.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás