promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Modern család sztárjának melleiből alig takar valamit a bikinifelső, Demi Rose pedig még azt sem vett fel – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olaszország szépe, Laura Coden is úgy gondolta, hogy csak felesleges kiegészítő a bikinifelső.

Steven Levitan és Christopher Lloyd nagysikerű sorozata, a Modern család 2009. szeptember 23-án indult el az amerikai ABC csatornán, és a lezárásig több Emmy-díjat is sikerült bezsebelnie. A most 31 éves Sarah Hyland is az orrunk előtt nőtt fel, akinek nem rég volt az esküvője. A Haley Dunphy karakterét alakító színésznő megejtette a nászutat is kedvesével, ahová olyan bikinifelsőt vett fel, ami alig takar valamit. Hyland nem fogta vissza magát, és a popsiját is megmutatta a követőknek.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Valamiért az oldala nem akarja átlépni azt a csodás 20 milliós álomhatárt már régóta, de remélhetőleg ez hamarosan összejön, mert akkor biztosan érkezik valamilyen bombameglepetés tőle. Most a bevállalós modell hozta a formáját, és ledobta a bikinifelsőjét.

Végül, de nem utolsó sorban zárjuk a mai válogatást Olaszország szépével, aki anno 2017-ben szerezte meg a Miss Itália címet. Látni fogjátok, hogy Laura Coden azóta mit sem vesztett a szépségéből. Úgy néz ki akárcsak Demi Rose, ő is imád melltartó nélkül lubickolni. Érdemes követni az Instagram-oldalát.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás