promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban gyilkos Cristiano Ronaldo párjának a feneke, de a melleivel is több millió lájkot zsebel be – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Horváth Éva újra bikinire vetkőzött, de Millie Court Instagram oldalán is megérte szétnézni.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak helyt kell állnia a Manchester United csapatában, és közben azért a párjával is meg kell találnia az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű. Aki jobban szeretne elmerülni Ronaldo párjának az életében, az mindenképpen kezdje el nézni az „Én, Georgina” című sorozatot a Netflixen, ahol rengeteg titokra derül fény. Georgina Rodriguez csodaszép, és hát nem lehet elmenni amellett, hogy mennyire tökéletes a feneke, na meg gyilkos a dekoltázsa. A villantós képeivel Instagramon mindig több millió lájkot gyűjt be.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég hazalátogatott Magyarországra a családjával, de már vissza is tértek Balira. A híresség újra bikinire vetkőzött, és ahogy látjátok, élvezi az életet.

A Love Island győztes szépsége, Millie Court Thaiföldön nyaral, és hát megragadta az alkalmat, hogy felvegyen egy ultra dögös réz színű bikinit. Ahogy látjátok, a sztár olyan fürdőruhákat választ, amik igyekeznek minél többet megmutatni a csodás testéből.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás