promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika nagy bejelentést tett: férjhez megy az X-Faktor gyönyörű mentora
Borítókép:  RTL.hu/Xfaktor első élő show
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika interjút adott, sok új részletet tudhattunk meg róla. 

Egészen intim információkat osztott meg magáról Herceg Erika a Blikk olvasóival. Az X-Faktor mentora többek között arról beszélt, hogy duci kislány volt, ezért az édesapja nem gondolta, hogy egyszer majd énekesnő lesz belőle. Elmondta továbbá, hogy volt egy időszak az életében, amikor dolgozott többek között felszolgálóként, és arról is beszélt, milyen hatással van a háború rá és családjára. Ideális családképe is van, erről így fogalmazott:

"Biztos vagyok abban, hogy minden embernek megvan a párja a Földön. Én már megtaláltam és szeretetben, teljes együttműködésben élünk a párommal. Elfogadjuk és megértjük egymást, minden hibánk ellenére. A szüleinket tiszteljük és szeretjük, napi szinten tartjuk velük a kapcsolatot. A testvéreink is mindig számíthatnak ránk. A barátainkkal mély kapcsolatban vagyunk. Számomra ez az ideális, de minden ember más, és mindenkinek egyéni az ideális családkép".

Előtte pedig arról beszélt, hogy a párja egy üzletember, akivel egy közös barát születésnapi partiján találkoztak öt évvel ezelőtt. Valamivel később adódott a téma, hogy a férjeként hivatkozik a párjára, azonban ezt még nem tették hivatalossá, ebből jött a kérdés, hogy tervezik-e már az esküvőt, amelyre a válasz az alábbi volt:

"Igen, éppen a napokban beszéltünk róla".

Szóba került az is, hogy a családja Ukrajnában maradt annak ellenére, hogy kitört a háború, amellyel kapcsolatban elmondta, a gombóc mindig ott van a torkában és fojtogat. "Imádkozom az emberekért, a szeretteinkért és nagyon hiányzik az otthonunk" - részletezte érzelmeit Herceg Erika. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás