promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet végre a négynapos munkahét Magyarországon, a fél ország teljesen ledöbbent Zámbó Krisztián bejelentése miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Négynapos munkahét Magyarországon, Zámbó Krisztián bejelentése, és a magyar műsorvezető terhessége. Ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei a Promotions-ön.

Egyre több országban próbálják ki a négynapos munkahetet, ami Magyarországon is enyhíteni tudná valamilyen szinten a rezsigondokat. Nyugat-Európában már régóta alkalmazzák ezt a modellt, a cégek többnyire csökkentik a munkaidőt, a fizetést viszont ugyanannyi marad. Nemrég kiderült, hogy a magyar kormány gondolkodik-e ezen a rezsispórolási megoldáson.

Anno bombaként robbant a hír, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsanna szakítottak egymással. Mindenki azt érezte a levegőben, hogy itt már nincsen visszaút, mivel az eljegyzésüket is felbontották. Krisztiánék azonban ismét egymásra találtak.

Óriási botrány tört ki a Sztárban sztár leszek legutóbbi adása után: Majka és Tóth Gabi úgy megalázott egy megszeppent versenyzőt a színpadon, hogy felháborodtak a nézők.

II. Erzsébet halála óta rengeteg fordulat történt már a brit királyságban, és úgy tűnik, hogy ezek után is komoly átszervezések jönnek. A frissen trónra került III. Károlyról közben rengeteg furcsaság is kiderült, amelyekkel eddig a sajtó csak nagyon mellékvágányon foglalkozott.

[[cikk4]]

A királyi család tagjainak mindig makulátlanul kell megjelenniük a nyilvánosság előtt. Különösen igaz ez a família hölgytagjaira, akik még véletlenül sem véthetnek semmiféle öltözködési bakit. A frissen walesi hercegnévé kinevezett Katalin általában szolid viseletben jelenik meg az alattvalói előtt, néha azonban ő is elengedi magát.

[[cikk5]]

Nemrég derült ki, hogy a magyar sztármodell ismét babár vár. A gyönyörű nőt az egész ország ismeri a televízióból, hiszen évekig volt képernyőn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás