promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult Tóth Gabiékra, miután megaláztak egy versenyzőt a Sztárban sztár leszek-ben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Tóth Gabi úgy megalázott egy megszeppent versenyzőt a színpadon, hogy felháborodtak a nézők.

Úgy tűnik, a legtöbben elfelejtik, hogy miről is szól a Sztárban sztár leszek: az énekesek levetkőzik magukról saját egyéniségüket, majd egy teljesen más karakter bőrébe bújva átlényegülnek, és megpróbálják a lehető legjobban előadni a dalt, amit választottak, vagy amit az élő showban sorsolnak nekik. A válogatón azonban vajmi kevés olyan jelentkező van, akik nemcsak az előadó dalát, de magát az előadót is igyekeznek színpadra vinni. Sokan csak szeretik megcsillogtatni énektudásukat, amihez gyakran egy jól csengő és megindító háttértörténetet is mellékelnek.

Így aztán a mestereknek nincs könnyű dolguk, hiszen hiába van valakinek jó hangja, ha később kiderül róla, hogy egyáltalán nem tud úgy elénekelni mondjuk egy Lady Gaga nótát, ha közben semmiben sem tudja leutánozni és nem képes megjeleníteni az énekesnőt. Olykor-olykor azonban jönnek olyan versenyzők is, akik minden tekintetben odafigyelnek a tökéletes előadásra. A Sztárban sztár leszek legutóbbi válogatóján Aradi Zsolt egy kemény rockerként érkezett a TV2 székházba, majd Pocahontasnak öltözve lépett a színpadra.

A nőnek öltözött férfi látványa annyira sokkolta Majkát, hogy először el is akarta hagyni a stúdiót, végül mégis maradt, és adott egy esélyt a különcnek tűnő versenyzőnek. Zsolt aztán teljesen lenyűgözte a mestereket, Tóth Gabi együtt énekelte a Pocahontas ismert betétdalát a rocker férfival.

A mesterek nem fukarkodnak a dicsérő szavakkal, ha egy versenyző produkciója lenyűgözi őket, de akkor is őszintén megmondják a véleményüket, ha valakinek egyáltalán nincs tehetsége. Néha azonban hajlamosak túlzásokba esni, és előfordul, hogy nyilvánosan tipornak valakinek a lelkébe,  vagy megalázzák a jelentkezőt. Utóbbira láthattunk példát a vasárnapi adásban: a 24 éves Pánczél Dorina egy Mariah Carey dallal készült a válogatóra, de az már az elején látszott, hogy nem egy magabiztos versenyzőről van szó.

Dorina megszeppenve lépett színpadra, aztán amikor elkezdett énekelni, a mesterek megmosolyogták a harmatgyenge produkciót. Majka és Tóth Gabi aztán nem tudták megállni, hogy ne menjenek fel a színpadra, és vegyék át az uralmat: Gabi kikapta a versenyző kezéből a mikrofont, és helyette kezdte el énekelni a dalt, Majka pedig lassúzni vitte Dorinát, akinek arcán jól látszott, hogy nem igazán értette a dolgot, és nagyon kellemetlenül érezte magát abban a helyzetben. Végül Gabi még a dal közben vezette ki a versenyzőt, aztán a mesterek még rátettek egy lapáttal, hogy úgy értékelték ki Dorinát, mintha még mindig ott állna velük szemben a színpadon.

Persze a TV2 Play-re már úgy került fel a produkció vége, hogy "éneklés közben lejött a színpadról, nem hallgatta meg a zsűri értékelését", aki viszont látta az adást, pontosan tudja, hogy ez nem így történt. A megalázó jelenet után óriási népharag zúdult a mesterekre, hatalmas felháborodás uralkodik a műsor közösségi oldalán. Sokak szerint Majkáék bicskanyitogatóan viselkednek egyes versenyzőkkel, és le kellene már cserélni ezt a zsűribrigádot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás