Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elizabeth Hurley levetkőzött, majd bugyiban elment biciklizni

Elizabeth Hurley levetkőzött, majd bugyiban elment biciklizni

Színes

Elizabeth Hurley levetkőzött, majd bugyiban elment biciklizni

Színes

Promotions 09:09

Nagyon forró fotót posztolt a színésznő.​

Azt már megszokhattuk Elizabeth Hurley-től, hogy bizony előszeretettel szeret fürdőruhában, bikinben pózolni. A megjelenéseiről pedig rendszeresen tölt fel képeket is közösségi oldalaira. A színésznő ebben a bizniszben utazik, így akik, rendszeresen követik az oldalait, bizony elég nagy kedvezményekkel juthatnak hozzá az egyes darabokhoz, amelyek megtetszettek nekik. Így azoknak is elképesztő jó lehetőség, akik feleségüket szeretnék meglepni valami csodálatos menő, újszerű és trendi dologgal, és azoknak is, akik maguknak szeretnének vásárolni valami nagyon divatos fürdőruhát.

Június pedig még ennél is szexisebb volt a színésznő életében, mivel június 10-én töltötte be 57. születésnapját, így pedig hihetetlen ruhába öltözött a nagy nap alkalmával. Erről is felkerült rengeteg kép a közösségi oldalára, az egyiken éppen 20 éves, modell fiával szerepel.

Ám már nem nagyon sokat kell várni arra sem, hogy a képernyőn láthassuk őt egy új filmben, hiszen hamarosan érkezik a Welcomta to Georgia című film. Elizabeth Hurley amúgy az elmúlt években olyan filmekben szerepelt, amelyeket a Netflixre gyártották. Nemrégiben pedig felkerült a Királyság! című ikonikus sorozata is a streamingszolgáltató repertoárjára, amelyben bizony rengeteg intim és pikáns rész is található.

Íme a fotó, amely még nagyobb forróságot hoz:

Borítókép: Profimedia