promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley mellei a szemünk láttára szabadulnak ki a fürdőruhájából, most egy pillanatra visszatérhetünk a kamaszkorunkba
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley elképesztően pezsdítő fotóval jelntkezett.

Elizabeth Hurley a tőle már megszokottfürdőruhás fotóval jelentkezett közösségi oldalán. Azonban a megszokott érkezés mellett a fotón nincs semmiféle klisé, hiszen a fürdőruha ismét nagyon egyedire sikerült. Az Austin Powers-sztárja pedig közel 57 évesen is megmutatta forró vonalait. A színésznő közösségi oldala minden tele van meglepetésekkel, így akinek egy kis Elizbath Hurley-hiánya támad a hétköznapokban, nyugodtan keresse fel az Instagram-oldalát.

Ám nemcsak itt található meg, a Netflixen új és régi produkciókban is megcsodálhatjuk az alakításait.

Ilyen például a Királyság! című széria, amely nemrég került fel a Netflix kínálatába, és tele van Elizabeth Hurley intim pillanataival is.

És hogy mit kell bővebben tudni erről a fürdőruhás megjelenésről?

A színésznő, akit Magyarországon leginkább a Bájkeverő című filmből ismerünk, ezzel a képpel köszöntötte a nyarat. Az egyrészes fürdőruhának kígyóbőr mintázata van, rajongókat most ezzel a képpel lepte meg a kétrészes trendi viseletek után a fürdőruhák koronázatlan királynője, akinek szinte nem is volt olyan hét az életében az elmúlt pár évben, hogy ne posztolt volna fürdőruhás képeket. Erről ti is könnyedén meggyőződhettek, ha éppen IDE fogtok kattintani.

A színésznő pedig nem is akárhonnan jelentkezett be, ismét egy elképesztően hangulatós trópusi paradicsomban van, ahol ismét filmet forgat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás