promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamelánál most telt be a pohár: komoly döntést hozott a gusztustalan beszólások miatt
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hódi Pamelának elege lett abból, hogy folyamatosan betámadják őt Berki Krisztián miatt.

A május 6-án elhunyt botrányhőst, Berki Krisztiánt jelenleg is gyászolja az özvegye, Berki Mazsi, akinek sajnos nélküle kell felnevelnie az alig több mint 7 hónapos babájukat, Emmácskát; illetve az első gyermeke, Nati és az édesanyja, Hódi Pamela is küzd a fájdalommal, ami a híresség elvesztésével járt, hiszen fontos része volt az életüknek.

Berki Krisztián múlt pénteken lett volna 42 éves, a rajongói pedig nagyon kiakadtak, ugyanis Hódi Pamela nem emlékezett meg külön posztban egykori szerelme és az első gyermeke édesapjának születésnapjáról, ráadásul Berki Mazsi is éppen Balin nyaral. Mindketten egészen gusztustalan beszólásokat kaptak, és úgy látszik, hogy egyszerre lett elegük az alaptalan támadásokból – Mazsi nemrég így tette helyre az embereket és az egész magyar sajtót:

Hódi Pamela pedig ezt közölte egy Insta Storyban:

„Nem vagyok az a nagy komment törölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után azokat igenis tiltani és törölni fogom.

Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is ha nem posztolok a temetőből a síhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-én az édesapja születésnapján, vittünk virágot-rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog Szülinapot c. dalt.

Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének.

Köszönöm a megértést.”

Úgy látszik, hogy Hódi Pamelánál valóban betelt a pohár, hiszen a tiltás, illetve törlés szankciókhoz folyamodott, ami egy influenszer számára komoly dolog. Nem biztos, hogy ez meg fogja gátolni a negatív kommentelőket és a rosszakarókat, de könnyen lehet, hogy hamarosan megunják a beszólogatást az ilyen emberek, tovább állnak, és végre hagyják békében gyászolni Berki Krisztián szeretteit.

Hódi Pamela amúgy nemrég rengeteget fogyott, Baukó Éva pedig elárulta, hogy valójában mi állhat a nagy átalakulás hátterében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás