promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Legyen kegyelet Önökben” - Berki Mazsi nyilvánosan akadt ki, a fél magyar sajtót helyre tette
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Mazsinak elege lett a folytonos támadásokból, egy nyilvános üzenetben öntött tiszta vizet a pohárba.

Berki Mazsi élete talán legnehezebb, legfájdalmasabb időszakát éli, hiszen május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt a szerelme, a botrányairól elhíresült Berki Krisztián, azóta pedig folyamatosan kapja a gusztustalan, sokszor teljesen alaptalannak tűnő beszólásokat. Hol amiatt támadják őt, hogy egyesek szerint nem látszódik rajta eléggé a gyász, hol azért, mert máris kiment nyaralni a kislányával Balira – ahonnan amúgy egy ideig még nem fognak hazatérni, az biztos:

A kommentelők folyamatosan szétszedik Berki Mazsit, és erről rengeteg oldal cikkezett az utóbbi hetekben. Legutóbb például sok helyen konkrétan őrültnek nevezték őt, amiért a kislányával egy „temetőben” éjszakázott. A hírességnek most végleg elege lett az egészből, és egy nyilvános üzenetet fogalmazott meg, amiben arra kéri a magyar sajtót és az embereket, hogy ha nem is miatta, akkor legalább a pár hónapos babája miatt álljanak le, mert ezzel csak kárt okoznak egy amúgy is megtört család számára.

„Ezúton üzenem a sajtó minden olyan munkatársának, akik abból kívánnak maguknak elismertséget, olvasottságot kovácsolni, hogy rólam igaztalan, sokszor bántó dolgokat írnak, hogy hagyják abba!!!

Ez sehova nem vezet, maximum oda, hogy az amúgy is nehéz napjaimat még nehezebbé teszik. És itt meg kell állnom egy pillanatra.

Elfogadom, hogy az én személyem nem érinti meg a sajtó humánus (csak bízom benne, hogy ez még létezik) oldalát, de van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert, ha nekem rossz, az őt is megviseli. Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket. Legyen kegyelet Önökben.

Ha pedig tovább folytatják, akkor azon felül, hogy növelik az olvasottságot (nagyon szomorú!), az embereket abban erősítik meg, hogy ez így rendben van. Pedig egyáltalán nincs rendben. A mai világban sokkal inkább az összetartozást és a szeretetet kellene erősíteni egymásban, erre lenne a legnagyobb szükség mindannyiunknak.

Így is olyan nehéz minden. Higgyék el, nem lennének a helyemben.

Végezetül, nem »őrültem meg«, ahogy egy újságíró írta rólam a minap, majd gyorsan több újság is lehozta.

Próbálok gyógyulni. Amit Önök temetőnek néztek, az a Lempuyang Templom, a Mennyek kapuja volt. Ez egy szent hely Balin, ahova a csoport elzarándokolt, csak közben lement a nap és mivel a nevezett hely magas fekvésű, ezért a leszálló pára misztikus érzetet kölcsönzött. De ez nem ritka errefelé.

Nem mondom, hogy jól vagyok, de törekszem. Minden nap egy lépés előre. A gyerekemnek erős és békés anyára van szüksége”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán.

Teljesen jogos, amit Berki Krisztián özvegye írt, hiszen most érthető módon az a legfontosabb számára a kicsi Emmácska érdekében is, hogy a lehető leghamarabb meg tudjon gyógyulni a lelke, és képes legyen továbblépni a tragédia után, ezt pedig nehezíti a rengeteg negatív hír és komment, amivel folyamatosan bombázzák őt különböző helyeket.

Itt lehet megtekinteni Berki Mazsi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás