promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férj óriási hímvesszővel rendelkezik, de a felesége miatt nem használhatja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vaginizmus nevű probléma meglehetősen sok nőt érint.

A férfiak azt vallják, minél nagyobb, annál jobb, de ez legfeljebb egy személykocsira vagy traktorra lehet igaz, nem pedig a férfiasságuk méretére. A nők – ha hinni lehet például a New York Post által idézett felmérésnek – 20 centinél hosszabb pénisz esetében már kifejezetten fájdalmasnak tartják az együttléteket, jobb tehát a rövidebb.

Az említett kutatást közel 4800 hölgy megkérdezésével végezték, és a konklúzió végül az lett, hogy sok múlik a hímvessző tulajdonosán is. Lehet, hogy nem egy „szörnyeteggel” rendelkezik, de mégis képes csúcsra juttatni vele a partnerét, illetve mindez fordítva is igaz, a nagy hímtag is okozhat csalódást.

Erről számolt be nemrég az a névtelenségbe burkolózó amerikai nő is, aki a weben keresztül fordult tanácsért egy szakemberhez. Panasza szerint a férje óriási pénisze lényegében teljesen tönkreteszi a szexuális életüket, ő legalábbis képtelen élvezni az együttléteket.

„Minden alkalommal, amikor szexre kerül sor, a vaginám megsérül. Szilikon alapú síkosítót használunk, mert a víz alapúval gyorsan kiszáradok, és igyekszünk elkerülni bizonyos pózokat, de mindhiába. Igazából ezeket a tanácsokat kaptam másoktól, ráadásul online, ugyanis túl kínosnak érzem, hogy az orvosomat kérdezzem meg erről”

– mesélte az érintett feleség, aki nagyon helytelenül inkább szenvedett, semhogy szakemberért forduljon tanácshoz. Legalább a weben keresztül aztán végre megtette ezt, de nem éppen időben, mert mostanra eljutott odáig, hogy retteg a behatolásoktól.

A korábbi partnereivel nem volt ilyen problémája, szóval tényleg a férje extra mérete a ludas mindezért. Az együttléteik száma extrém módon lecsökkent, ráadásul a feleség már kezdeményezni sem mer. A férje egyelőre megértő, sokszor beéri az orális szexszel vagy a „kézimunkával”, de az intim behatolások mindkettejüknek hiányoznak, pedig közel 10 éve házasok.

A webes orvos válasza szerint a közösülést addig nem szabad folytatniuk, amíg a vagina sérült, mert az csak tovább növelheti a fájdalomérzetet, illetve fertőzéseket is okozhat. Elképzelhető, hogy a hölgy már vaginizmustól szenved, vagyis lelki okok (a fájdalmas behatolások) miatt kerülnek görcsös állapotba a gát és a hüvely izmai, így védekezve a nagy hímvessző ellen.

Érdemes szexterapeuta segítségét kérnie, a szégyenérzet ebben az esetben teljesen indokolatlan. Addig nem szabad erőltetni a behatolást, amíg maga a nő nem vágyik rá, akkor ugyanis ellazul annyira, hogy a lelki eredetű blokkok is feloldódnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás