promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kifelé nem mutatja, hogy ha óriási baj van – az orvosa fontos dolgot mondott neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup hiába a múlt, Szabó Zsófit megviselte a szakítás, még ha ezt nem is láttuk.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata hirtelen véget ért. Pont azért, mert amerikai edző el is jegyezte az RTL Klub műsorvezetőjét.

Az emberek igazán izgalmas párnak találták őket, mert hát nehéz elmenni amellett, hogy Hosszú Katinka exe egy magyar hírességgel jött össze. Amikor látták, hogy határtalan a boldogság, azután a nyilvánosság is lenyugodott, de mint kiderült, ez csak a felszín volt.

A többség értetlenül nézett maga elé, hogy mi történhetett, aztán kiderült, hogy Szabó Zsófi Shane Tusup agresszív kirohanása miatt szakított. Előbbinek pedig ami nagyon nem hiányzik az életéből, az a stressz.

A műsorvezető és Peller Anna Dr. Gergely Hunorral beszélgettek nem olyan rég a Reggeli stúdiójában egy bőrbetegségről.

Szabó Zsófi megosztotta mindenkivel, hogy az orvosa, pontosabban a bőrgyógyásza anno jógázni küldte, mivel a stressz is nagy hatással lehet a bőrbetegségekre. Az végül nem derült ki, hogy a műsorvezetőnek mi volt a problémája.

Zsófi tehát igyekszik kerülni a stresszt minden szempontból, és sok minden más mellett a futás is rengeteget segít neki. A múltkori Joy magazinnak adott interjújában elmondta, hogy közösségi média csak egy része az életének, és bár lehet a fotókon mosolyog, közben lehet, hogy nincs jól.

Tehát ha nagy is a baj, Szabó Zsófi mindenképpen el fogja titkolni a nyilvánosság előtt. Ha úgy vesszük, valamilyen szinten ilyen is egy profi műsorvezető.

A sportolás sokat segít neki abban, hogy ne legyen depressziós, és hogy kiűzze a stresszt az életéből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás