promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó részletek derültek ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról - Sokkal durvább volt, mint hittük?
Borítókép:  youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi állítólag még a rendőröket is ki akarta hívni Shane Tusupra, amikor elborult az agya.

Tavaly még az tartotta lázban a népet, hogy vajon Szabó Zsófi kit választ magának párnak, most pedig már a szakításáról beszél mindenki. Az RTL Klub műsorvezetője decemberben jelentette be, hogy összejött Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal, akivel közös tetoválást is csináltattak, ráadásul már az eljegyzés is megvolt – de szerdán véget ért a románc, amit gyanúsan szűkszavúan közöltek a követőikkel, így rögtön megindultak a találgatások, hogy vajon miért döntöttek így.

Hivatalosan még egyik érintett sem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de az utóbbi napokban szinte folyamatosan arról lehetett hallani, hogy azért szakítottak Szabó Zsófiék, mert Shane Tusupból kitört a régi, agresszív énje, és annyira elfajult egy vita, hogy a menyasszonya végül kiadta az útját – most pedig kiderült pár egészen meghökkentő részlet.

Állítólag éppen balhéztak, mikor Shane Tusup egyszerűen bezárta Szabó Zsófit egy helyiségbe, aki pánikrohamot kapott ettől, de a sztáredző még ekkor sem engedte ki – a műsorvezető ezek után azzal fenyegetőzött, hogy felhívja a rendőrséget, ez pedig megtette a hatását, ugyanis sikerült észhez térítenie egykori szerelmét, aki kiengedte őt.

Ha ez valóban így történt, akkor teljesen érthető, hogy miért döntött úgy Szabó Zsófi, hogy örökre kizárja az életéből Shane Tusupot, hiszen senki sem szeretne egy olyan párt magának, aki így viselkedik – bár az edző állítólag még próbálkozik nála, hiszen virágcsokrokat, különböző ajándékokat küldözget neki, hogy kapjon tőle egy újabb esélyt, de a műsorvezető döntése véglegesnek tűnik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás