promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi még kibékülhet Shane Tusuppal? A jósnő megadta a választ
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sorselemző jósnő kielemezte Szabó Zsófi és Shane Tusup jövőjét.

Szabó Zsófi és Shane Tusup folyamatosan azt bizonygatták, hogy mennyire boldogok egymás mellett, és úgy érzik, egymásban végre megtalálták életük párját. Sokak szerint a műsorvezető és az úszóedző túl gyors tempóban haladtak a kapcsolatukban, és most bebizonyosodott, hogy valóban túl korai volt az eljegyzés.

Zsófi és Shane ugyanazzal a poszttal közölték, hogy felbontották az eljegyzésüket, de egyikük sem kíván nyilatkozni erről. Most a legtöbb embert az érdekli, vajon miért futott zátonyra ilyen hamar Zsófiék kapcsolata. A Promotions megkereste Lina sorselemző jósnőt, hogy választ adjon a szakításra. A jósnő szerint nincs kizárva, hogy nem ez lesz Zsófi és Shane utolsó csalódása az életben, ez még többször is előfordulhat majd velük a jövőben.

„Munkám során több hasonló párokkal és problémával találkozom. Legtöbb esetben önismereti probléma áll a hirtelen szakítás mögött. Szabó Zsófi egyelőre biztos nem fogja megtalálni az igazit. Mindkettőjük számára fontos lenne most egy hosszabb egyedüllét, de azt érzem, hogy Zsófinak van most nagyobb szüksége erre”

Természetesen felmerül a kérdés, hogy Zsófi és Shane újra egymásra találhatnak-e még a jövőben, de a sorselemző jósnő szerint erre semmi esély nincs.

„Végleg véget ért a kettejük kapcsolata”

- fogalmazott Lina jósnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás