promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az igazság Szabó Zsófiék szakításáról – megvan, kinek és miért lett elege a másikból!
Borítókép:  YouTube / Családbarát Magyarország (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon lesz még visszaút Shane Tusup számára?

A magyar celebélet egyik legfrissebb sztárpárja, Szabó Zsófi és Shane Tusup 2021 októberében jöttek össze. Az események aztán felgyorsultak, és úgy tűnt, semmi sem állhat a boldogságuk útjába.

Az amerikai származású úszóedző (Hosszú Katinka korábbi férje) idén februárban kérte meg a szőke színésznő kezét, és talán már a nyáron a lagzit is megtartották volna, ha a mostani váratlan szakítás közbe nem jön.

A napokban a felek ugyanazt a szöveget tették ki a közösségi oldalaikra, amelyben szárazon bejelentették, hogy mostantól elválnak útjaik. Vajon ki unt rá a másikra? – tették fel akkor sokan a kérdést, és most úgy tűnik, hogy megvan a válasz is.

„Úgy tudjuk, a döntést az RTL Klub sztárja hozta meg. Az ok pedig az, hogy Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert. Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert”

– árulta el a Blikknek egy névtelen informátor, aki szerint a színésznő váratlan tette egy hangos és durva veszekedés következménye volt. Shane rettentően temperamentumos, emiatt több versenyről és uszodából is idő előtt kellett távoznia korábban, bár ez még betudható volt a küzdelmek hevének.

2019-ben az exfeleség Hosszú Katinka azonban elárulta, hogy a romantikus szívszerelmesnek tűnő egykori férje a magánéletben is hasonlóan lobbanékony, „nem tudja kontrollálni az indulatait, ezért nehéz rá felnéznie férfiként és férjként”.

A mostani szakítás is egy ijesztő „őrjöngésnek” a következménye volt, Szabó Zsófi ugyanis anyaként sohasem tudná a kisfiát egy olyan embernek kitenni, akinek indulatkezelési problémái vannak. Kérdés, hogy ezek után Shane számára van-e visszaút, vagy végképp elásta magát a színésznő előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás