promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka le akarta nyúlni egy magyar híresség csaját, és össze is verekedtek érte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs kizárva, hogy a lány több vasat tartott a tűzben, és az egyik Majka volt.

Majka már hosszú ideje boldog párkapcsolatban él Hornyák Hajnalkával, vagyis ahogyan a legtöbben ismerik Dundikával. A kapcsolatuk alatt már két fiúk született: Marián, illetve Olivér.

„Ez a férfi úgy udvarolt, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve, minden módon kifejezte, hogy szerinte én vagyok a társa, és nem enged el többé”

- mesélte Dundika anno Majkáról, aki tényleg lovagias volt, sőt, csak a harmadik randin csókolta meg a szerelmét.

Azért ha visszamegyünk a múltba, akkor már Majoros Petiről találunk néhány balhét. Ezt a sztár sosem tagadta, és általában mindig mosolyogva emlékezik vissza a múltra.

Kembe Sorel ma már vérbeli TikTok-sztár, legalábbis ebbe is belekóstolt. Az oldalán mesélte el azt a történetet, amikor összeverekedett Majkával egy lány miatt.

„Régen rengeteget jártunk Ózdra a Rió diszkóba. Épp belemelegedtem a táncba, amikor szembejött velem egy kissrác. Azt mondja: te, ez az én csajom! Természetesen volt az ölemben valaki. Mire én: cica, neked van pasid? Mire a lány: nekem nincs pasim. Szóval elindultunk inkább a bejárat felé, majd adtunk egymásnak”

- mesélte Sorel.

A sztoriból úgy jön le, hogy Majka le akarta nyúlni a színész mellől a lányt, akivel éppen kavart. Annyi biztos, hogy szerelmes volt belé, de úgy néz ki akkor nem voltak együtt. Mindenestre 10 év múlva Majka és Sorel találkoztak, és csak nevettek az egészen.

Majka azt is elmondta a Blikknek, hogy úgy 16 éves lehetett, amikor ez történt. Annyira egymásnak estek, hogy végül a biztonsági őröknek kellett beavatkozniuk. Nem semmi bunyó lehetett, annyi biztos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás