promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az anyja fizette ki a lánya mellnagyobbítását, hogy folytathassa a munkát az OnlyFans-oldalán
Borítókép:  SunshineOnline - Instagram - playwithsofia.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik féltek, hogy Sofia Sunshinera kisebb mellel, már nem lesznek kíváncsiak.

Sofia Sunshine 2017-ben csatlakozott az OnlyFans-hez ahol elég hamar nagy rajongótábora lett. A lány korábban szerepelt már a címlapokon, mivel szegény volt, de miután belevágott a felnőtt tartalmak gyártásába, rögtön megugrott a keresete, és havonta 40 ezer fontot vágott zsebre.

Az mostani árfolyamon számolva kicsivel több mint 18 millió forint.

Sofia a hasnyálmirigy gyulladása után sokat fogyott. míg a melle 32D-ről 32B-re csökkent. Az édesanyja, Samantha azt akarta, hogy a 32 éves lánya folytassa a munkáját, így kifizette neki a mellnagyobbítást.

A műtét pontosan 8 ezer 352 fontba került, és Sofiának ezzel 36E méretű mellei lettek. Így visszanyerte az önbizalmát, és a jövedelem is záporozik.

Hihetetlen, de amikor a lány mellmérete csökkent, elkezdett csökkenni a pénze is, tehát sokan lemondták az előfizetésüket. Sofiának hozzá kellett nyúlnia a megtakarításaihoz, és depressziós lett.

„A legtöbb srác azért nézi a tartalmaimat, mert szeretik a nagy melleim, így nélkülük tartalmat csinálni szinte lehetetlen volt. Majdnem minden megtakarításomat kajára költöttem és borzalmasan éreztem magam. Nyolc hónap után édesanyám közbelépett, és azt mondta, hogy kifizeti nekem a mellnagyobbítást”

- nyilatkozta a lány a Mirrornak.

Sofia anyukája nem ítéli el a lányát azért, amit csinál, sőt, igazán büszke rá.

Samantha azt mondta: nem érdekli, hogy lánya szexmunkás, csak azt szeretné, ha boldog és egészséges lenne. Látni a lányát önbizalomhiányosan és depressziósan nagyon szívszorító volt számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás