promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa becsajozott, össze fogja roppantani ezt a törékeny mexikói szépséget
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész nemrég vált el a feleségétől, de nem sokáig nyalogatta a sebeit.

Jason Momoa karrierje egyre feljebb ível, a hegynyi méretű modell és színész egyre komolyabb szerepeket kap. Legutóbb a Halálos iramban 10. részének forgatásán vett részt, nélküle ugyanis a film el sem készülhetne, hiszen ő alakítja a szuperprodukció főgonoszát.

Közben a 42 éves macsó magánélete csendben összeroppant. Momoa és a színésznő Lisa Bonet a közelmúltban jelentették be, hogy véget ért 5 évig tartó házasságuk (és 17 éves együttlétük), ám a férfi – úgy tűnik – nem sokáig nyalogatta a sebeit.

A napokban már egy törékeny szépség, Eiza González oldalán látták feltűnni, és nem is tagadják, hogy egy párt alkotnak. A 32 éves mexikói színész-énekesnőnek szintén van köze a Halálos iramban-filmekhez, hiszen 2019-ben maga is szerepelhetett a kasszasiker spin-offjában (Halálos iramban: Hobbs & Shaw) Dwayne Johnson és Jason Statham oldalán.

„Mindketten nagyon elfoglaltak a munkáikkal, de jól érzik magukat egymással. Egyelőre nincs semmi komoly köztük”

– mutatott rá egy belső forrás arra, hogy a viszony még javában alakul, és egyáltalán nem biztos, hogy tartósabbá válik. Momoát korábban a bulvársajtó Kate Beckinsale-lel is összeboronálta, ám az végül fals információnak bizonyult, szóval óvatosan kell bánni az efféle hírekkel.

Eleinte egyébként úgy tűnt, hogy Momoa és Bonet csupán kipróbálják, tudnak-e külön élni, ám a mostani pletykák durván félresöpörték azt az álmot, hogy ők még valamikor egy párt alkothatnak. A gyerekeik nyilván örökre összetartják majd őket, de ennél többre nem lehet számítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás