promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madárra maszturbált a híres magyar influenszer? - Mindenki felháborodott a gusztustalan felvételen!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Állítólag olyan dolgot csinált egy kismadárral egy ismert magyar internetes celeb, ami egyszerűen megbocsáthatatlan.

Meghökkentő botrány rázta meg nemrég az embereket, ugyanis kikerült a netre egy felkavaró videó, ami egyszerre felháborító, gusztustalan, dühítő és mélységesen elkeserítő, hiszen olyan velejéig aljas tett látható rajta, hogy a visszajelzések alapján a legtöbben vagy börtönbe zárnák, vagy egyenesen fizikailag bántalmaznák a felvételen látható férfit.

Figyelem, a továbbiakban durva dolgok jönnek, így csak 18 éven felüliek olvassák!

A nagy port kavaró videón az látható, ahogy valaki maszturbál egy körbetekert, élő kismadárral a kezében, majd a szegény állatra ejakulál.

Ez már önmagában is gyomorforgató, de kiderült, hogy ráadásul elvileg egy nagyon ismert, rengeteg követővel rendelkező magyar influenszer szerepel a felvételen, aki azóta szinte mindenhonnan letörölte magát, hiszen valószínűleg folyamatosan kapja az életveszélyes fenyegetéseket a rémtette miatt – egyesek szerint mindenképp gyanús, hogy ilyen hamar elhagyta a social media felületeit.

Nem szeretnénk megnevezni, hogy pontosan kiről van szó, de állítólag lehetett ezen a személyen érezni, hogy „valami nincs rendben vele”, ráadásul egyesek már bizonyítékot is találtak rá, hogy valóban ő van a videón.

Megkérdeztünk egy ügyvédet, hogy milyen következményei lehetnek ennek az ügynek, de úgy tűnik, hogy meglepő módon nem kell túlzottan komoly szankcióra számítania a delikvensnek, mivel elvileg nem okozott maradandó károsodást a madárnak, illetve nem nyilvánosan abuzálta.

Itt lehet megnézni a videót, ami állítólag bizonyítja, hogy valóban az ismert magyar influenszer látható a botrányos felvételen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás