promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni helyretette az influenszereket: „Eszembe nem jut posztolni vagy fotózni magam, ha sírok”
Borítókép:  youtube.com/INGLOT Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni elárulta, hogy miért nem mutatja meg magát a rossz napjain.

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, mikor úgy érzi, hogy nem jön össze semmi, és legszívesebben elbújna a világ elől. Egy híresség viszont kicsit nehezebben tudja ezt megtenni, hiszen a követők folyamatosan érdeklődnek, és nézik, hogy mit csinál. Bár bőven akadnak olyan celebek, influenszerek is, akik kifejezetten keresik a szomorúságukkal a figyelmet, és az empátia kicsikarásának érdekében olyan videókat, képeket osztanak meg magukról, amiken zokognak és látványosan nagyon elkeseredettek – persze tisztelet a kivételnek, akik ezt nem a plusz kattintásokért csinálják.

Úgy tűnik, hogy az ország egyik legkiemelkedőbb énekesnőjének, Tolvai Reninek nem kenyere az önsajnáltatás – sőt, azt is elárulta egy Insta Storyban, hogy miért nem szeret posztolni a rossz napjain, miután valaki megkérdezte tőle Instagramon, hogy mindig is ennyire magabiztos volt-e.

„Dehogyis... Soha, most sem vagyok az, csak senkire nem tartoznak a rossz napjaim, nem fárasztom a követőim a gondokkal, van mindenkinek elég. Próbálom csak azt mutatni magamból, ami motivál, ami kreatív, ami mosolyt csal az arcra vagy jó érzést”

– írta Tolvai Reni.

Egy másik követő ismét ezzel kapcsolatban érdeklődött, hiszen nagyon szerette volna tudni, hogy Tolvai Reni vajon miért nem mutatja meg a pozitív dolgok mellett a negatívokat is – az énekesnő erre őszinte, és kicsit kritikus választ adott, amivel bizonyos szempontból be is szólt a fent említett influenszer-/celebtípusnak:

„Én abban hiszek, hogy azt mutassuk, amiben jók vagyunk. Ki vagyok én, hogy ahhoz is értsek, hogyan kell átvészelni dolgokat? Én elbújok, ha bajom van, eszembe nem jut posztolni vagy fotózni magam, ha sírok, tudom, ez nagy divat most. De nekem tényleg csak akkor van kedvem posztolni, ha valami vicceset, kedveset, szépet, hasznosat tudok mutatni. Az önsajnáltatástól kivagyok. Bocsi”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás