promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Tolvai Renivel? Szinte felismerhetetlen lett az énekesnő – fotók
Borítókép:  youtube.com/INGLOT Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni rendesen meglepett mindenkit a legújabb képével, amin szinte rá se lehet ismerni.

Sokak szerint Tolvai Reni az ország egyik legtehetségesebb, legvonzóbb énekesnője, aki nemcsak a dalaival, hanem a folyton kifogástalan megjelenésével is képes meghódítani a közönséget. Jelenleg is több mint 144 ezer hűséges követő várja, hogy mivel jelentkezik újra a híresség, aki nemrég egy kifejezetten megdöbbentő fotót rakott ki magáról, ami rögtön nagy port kavart a rajongói körében – nem véletlenül.

Tolvai Reni magához képest egy kifejezetten visszafogott sminkben, barna hajjal mutatkozott, ami egyáltalán nem vall rá, így páran elsőre szinte fel sem ismerték őt – az emberek természetesen pillanatokon belül elkezdték kérdésekkel ostromolni, hiszen sokan aggódtak érte a hirtelen stílusváltás miatt, de az énekesnő a kommentszekcióban elárulta: csupán parókáról van szó.

Voltak olyanok is, akiknek határozottan bejött a barna haj Tolvai Renin, de a legtöbben inkább az előző, már megszokott frizuráját preferálták. Az biztos, hogy sikerült ezzel egy kis izgalmat csempésznie a követői életébe, és ezt az is bizonyítja, hogy máris több ezer ember kedvelte a meglepő posztját, amit itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás